Zijm Autoverhuur support ondernemers

Ook bij Zijm Autoverhuur willen wij ons steentje bijdragen! Huur jij een auto bij ons? Dan krijg je voor iedere € 100,- huur, een tegoedbon t.w.v. € 25,- cadeau!

  • Voor iedere € 100,- huur, ontvang jij een € 25,- cadeaubon van een deelnemende ondernemer naar keuze!
  • Altijd een auto die bij jou past - keuze uit ruim 500 auto's
  • Vragen over het huren van een auto? Wij denken graag met je mee

Ook Zijm Autoverhuur helpt een handje mee!

Het zijn vreemde tijden. Zijm Autoverhuur helpt de lokale ondernemer daarom graag een handje mee. Huur jij binnenkort een auto bij Zijm Autoverhuur? Dan krijg je voor iedere € 100,- die jij huurt, een tegoedbon van € 25,- cadeau! Hoe dit precies in zijn werking gaat? Volg de volgende 3 stappen:

 

STAP 1

STAP 2

STAP 3

Kies de auto die jij graag wilt huren. Dit kan online, maar ook telefonisch. Deze actie is van toepassing op huurauto’s gaan rijden van 30 maart tot en met 31 mei 2020.
Heb je vragen? Chroom niet om contact met ons op te nemen. Wij geven je graag vrijblijvend advies.Telefoon: 026-352 27 45
E-mail: euromobil@zijm.nl
Welke ondernemer wil jij graag supporten?

 

  1. Vlees en Co – Arnhem
    Het enige échte steakhouse van Arnhem. Geen vleesliefhebber? Er is ook een aantrekkelijk vegetarisch aanbod.
  2. Welling Catering – Duiven
    Al ruim 100 jaar houdt de familie Welling zich bezig met gezond en lekker eten. Zij verzorgen volledige catering, of het nu gaat om barbecue, lunch, high tea of buffet.
Na het inleveren van de huurauto krijg je van de deelnemende ondernemer de cadeaubon(nen) binnen een paar dagen thuis gestuurd.

 

Het is ook mogelijk om verschillende cadeaubonnen te kiezen, dus bijvoorbeeld 1 cadeaubon van Vlees en Co én 1 van Welling Catering

   

Kies hier direct jouw huurauto!

 

Deze actie is van toepassing op huurauto’s welke verhuurt worden tussen 30 maart en 31 mei 2020. Er geldt een max. van €200 aan tegoedbonnen per klant.

Alternate Text
Improve Your Experience You're using a web browser version we don't support. Try one of these options for better experience. IE icon